Conill al Forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conill
  • 3 cebes
  • 6 tomacons
  • 3 patates
  • Oli d'olive verge
  • Farigola
  • Romaní
  • Sal
  • Pebre negre
  • Conyac

6 racions

Utensilis

Una bandeja pel forn

Elaboració

Posem el conill amb un vol ,la nit a bans amb sal pebre oli amb el conyac i la farigala i el romaníque estigi set o vuit hores.
El conill haurem demanat que ens el parteigin de dalt baix el posarem a la llaune amb tot el suc que haura fet,a la mateixa llaune i posarem les cebes fetes a trossos,i els tomacons sences,agafarem les patates i les rentarem i les partirem per la mitat i les posarem amb una bandeja de bande els ifarem unas ralletes al damun i els i posarem oli i pebre i sal,mentres bejilarem que no es quedi el conill sence suc si fafalte li tirarem una mica d'aigua quan posarem la llaune al forn amb el conill la taparem amb paper de lumini per que no senc resequi i si ancabat volem que sigui una mica rosset el podem destapar queda molt bo.

1h 50min

Notes

Llaune pel forn


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2490 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Anirac anirac anirac diu:
en concret d'aqui:
http://paamboliisucre.blogspot.com/2010/10/conill-rostit-amb-allioli.html

Afegir comentari
 

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: