Conill al Forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conill
  • 3 cebes
  • 6 tomacons
  • 3 patates
  • Oli d'olive verge
  • Farigola
  • Romaní
  • Sal
  • Pebre negre
  • Conyac

6 racions

Utensilis

Una bandeja pel forn

Elaboració

Posem el conill amb un vol ,la nit a bans amb sal pebre oli amb el conyac i la farigala i el romaníque estigi set o vuit hores.
El conill haurem demanat que ens el parteigin de dalt baix el posarem a la llaune amb tot el suc que haura fet,a la mateixa llaune i posarem les cebes fetes a trossos,i els tomacons sences,agafarem les patates i les rentarem i les partirem per la mitat i les posarem amb una bandeja de bande els ifarem unas ralletes al damun i els i posarem oli i pebre i sal,mentres bejilarem que no es quedi el conill sence suc si fafalte li tirarem una mica d'aigua quan posarem la llaune al forn amb el conill la taparem amb paper de lumini per que no senc resequi i si ancabat volem que sigui una mica rosset el podem destapar queda molt bo.

1h 50min

Notes

Llaune pel forn


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2442 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Anirac anirac anirac diu:
en concret d'aqui:
http://paamboliisucre.blogspot.com/2010/10/conill-rostit-amb-allioli.html

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: