Cassoleta de bacallà amb patates i cloïsses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 trossos de bacallà dessalat
  • 4 patates mitjanes
  • Una dotzena de cloïsses
  • 1 ceba grossa
  • 2 grans d'all
  • Farina
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Julivert
  • Aigua

4 racions

Elaboració

Enfarinem i fregim els trossos de bacallà en una cassola amb oli d'oliva, uns 6 minuts (3 per cada costat, aquest temps és funció del gruix del peix). Els reservem.
En el mateix oli, hi sofregim la ceba tallada ben petita. Passats uns 10 minuts que la ceba ja comença a estar rosseta, hi afegim els grans d'all tallats a làmines.
Pelem, rentem i tallem les patates a trossos i les incorporem a la cassola. Tot seguit, hi aboquem aigua, fins que les patates quedin cobertes i ho deixem coure a foc mitjà fins que gairebé siguin cuites, uns 20 minuts aproximadament. Finalment, hi incorporem el bacallà amb les cloïsses i ho deixem tot plegat uns 5 minuts més (fins que les cloïsses s'obrin).
En una cassoleta individual, hi posem un tall de bacallà amb les patates a trossos, 3 cloïsses i hi tirem per sobre una mica de julivert ben picat. Fem el mateix amb lesaltres 3 cassoletes. Ja es pot servir el plat.

45min


Recepta de cuina de Cassoleta de bacallà amb patates i cloïsses

Cassoleta de bacallà amb patates i cloïsses.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

566 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!