Llobarro a la salsa d'anxoves
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 filets de llobarro que a la peixateria ens preparen
- 1 ceba
- 4 filets d’anxoves
- Alfàbrega fresca i julivert
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Pasem per aigua i eixugem els filets de peix.
Salpebrem els filets al gust. Ho reservem.
En un morter piquem les anxoves, l’alfàbrega, la ceba i el julivert.
Hi afegim l’oli i ho barregem bé.
En una safata de forn hi posem oli, els filets de llobarro i per damunt la salsa d’anxova.
Pre escalfem el forn a 200º i coem el peix durant uns 20-25 minuts. Ja es pot servir.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1785 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.