Amanida d'espinacs amb formatge de cabra, mel i fruits secs

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 o 2 bosses d'espinacs frescos
  • 2 rodanxes de formatge de cabra
  • 2 cullerades de mel
  • Panses
  • Fruits secs variats
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Maduixes (opcional)

4 racions

Elaboració

En un bol hi tirem les fulles d'espinacs netes, hi afegim trossets de formatge de cabra i ho amanim amb oli i una mica de sal.
Ho remenem bé.
Emplatem i hi tirem per sobre els fruits secs picats ben petits, la mel, les panses,...
Adornem l'entorn del plat amb maduixes tallades planes.

15min


Recepta de cuina de Amanida d'espinacs amb formatge de cabra, mel i fruits secs

Amanida d'espinacs amb formatge de cabra, mel i fruits secs.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

229 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!