Pastís de mousse de llimona

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Per la base:

  • 150 g de galetes maria
  • 60 g de mantega
  • 1 cullerada de llet

Pel mousse:

  • 400 ml de nata líquida
  • 300 g de formatge en crema
  • 150 g sucre
  • Ratlladura de pell d'una llimona
  • 6 làmines de gelatina
  • 1/2 tassó de llet

Per la cobertura:

  • 150 ml aigua
  • 2 làmines de gelatina
  • Almívar de llimona
  • 4 cd de sucre
  • Colorant de llimona

6 racions

Elaboració

De la base:

Piquem les galetes maria, hi afegim la mantega fosa i la cullerada de llet.
Ho remenam bé i ho posem a la base d'un motlle desmoldable prement bé.
Ho deixem a la nevera

De la mousse:

Montem la nata i hi posem la ratlladura de llimona i el sucre. Posem la gelatina en remull.
Escalfem la llet al foc i hi posem la gelatina perquè es fongui. Un cop fosa, hi afegim el formatge i berregem bé. Posem aquesta mescla amb la nata i batem uns minuts perquè es faci homogènia. Ho fiquem dins el motlle i ho deixem a la nevera dues hores.

De la cobertura:

Posem la gelatina en remull. Posem l'aigua al foc amb la gelatina, el sucre i l'almívar de llimona. Li posem el colorant de llimona. Quan és calent ho traiem del foc, ho deixem refredar un poc i ho colem. Ho deixem a la neveradues hores.Ho decorem amb melmelada de gers (opcional).
Passat el temps desmotllem i servim.

30min

Notes

En el temps no hi ha el de nevera.


Recepta de cuina de Pastís de mousse de llimona

Pastís de mousse de llimona.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

208 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!