Costelles de xai amb rovellons, a la planxa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 costelles de xai
  • 500 g rovellons frescos
  • 3 o 4 dents d'all
  • Julivert fresc
  • Oli d'oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Netegem bé, amb el mínim d'aigua, els rovellons i treiem les parts corcades si n'hi ha.
Tallem els alls ben petits i el julivert també. Ho reservem.
Escalfem bé una planxa gran o o dues de petites, i hi posem una mica d'oli.
Posem els rovellons sobre la planxa amb la cua cap avall i també hi posem les costelles
que hem salat una mica.
Girem els rovellons i hi posem sal, i barreja d'all i julivert amb un rajolí d'oli.
Girem les costelles. Ho deixem coure uns 15 minuts més o menys i ja es pot servir el plat

30min


Recepta de cuina de Costelles de xai amb rovellons, a la planxa

Costelles de xai amb rovellons, a la planxa.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2246 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: