Patates a la papillota, gratinades amb allioli
												Categoria: 
						
						 Llegums i verdures
 
						Llegums i verdures
						
						
						
						Tipus de plat: Papillota
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una safata refractària gran
Un setrill
Un morter amb la seva mà
Una espàtula de plàstic plana petita
Paper d'alumini
Elaboració
							Primerament farem les patates a la papillota com explico a la meva recepta, i quan ja estiguin cuites les reservem.
A part, fem l'allioli com explico a la meva recepta, i quan ja tenim la quantitat que volem, el reservem.
Seguidament, tallem les patates en dues meitats, i amb una espàtula de les d'untar la mantega, les anem cobrint amb una capa fina d'allioli, i amb una forquilla anem fent ratlles per tota la superfície, les posem a la safata refractària, i les gratinem a 180º, fins que estiguin ben daurades, i ja les tenim llestes per fer servir com vulguem.
														
 1h
 1h 
Notes
Aquesta recepta tant ens pot servir de primer plat, com a guarnició per qualsevol plat ja sigui de carn o de peix.
 Etiquetes: 
						La cuina dels gratinats
 
						Etiquetes: 
						La cuina dels gratinats  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2174 visites.
 2174 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png)
![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds 
  Ous i làctics
 Ous i làctics
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram