Patates a la papillota, gratinades amb allioli
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Papillota
Recepta per forn
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
4 racions
Utensilis
Una safata refractària gran
Un setrill
Un morter amb la seva mà
Una espàtula de plàstic plana petita
Paper d'alumini
Elaboració
Primerament farem les patates a la papillota com explico a la meva recepta, i quan ja estiguin cuites les reservem.
A part, fem l'allioli com explico a la meva recepta, i quan ja tenim la quantitat que volem, el reservem.
Seguidament, tallem les patates en dues meitats, i amb una espàtula de les d'untar la mantega, les anem cobrint amb una capa fina d'allioli, i amb una forquilla anem fent ratlles per tota la superfície, les posem a la safata refractària, i les gratinem a 180º, fins que estiguin ben daurades, i ja les tenim llestes per fer servir com vulguem.
1h
Notes
Aquesta recepta tant ens pot servir de primer plat, com a guarnició per qualsevol plat ja sigui de carn o de peix.
Etiquetes:
La cuina dels gratinats
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
672 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...
Amiga Maria Fargas, si vas a l'apartat dels trucs, podràs veure com faig jo les mandonguilles i les pilotes, de manera que...
Amiga Victòria, aquesta recepta la pots fer fins i tot amb brou de pollastre. Rep una salutació. Quim Lleonart.