3
vots
Votar

Bacallà amb figues tot confitat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 1 llom de bacallà o 2 lloms petits dessalat/s
  • 5 - 6 figues fresques Coll de Dama
  • 2 grans d'all amb pell
  • Oli d'oliva verge extra

1 racions

Elaboració

Comencem confitant el bacallà. Posem un cassó amb oli, en fred, i incorporem el bacallà i els dos grans d'all. Encenem el fogó, a foc baix. Quan l'oli comenci a fer bombolletes ho apaguem i deixem que el bacallà s'acabi de confitar a dins. Reservem el bacallà.
Aprofitem aquest mateix oli per a confitar les figues.
Tallem les figues per la meitat. Fem el mateix procés que amb el bacallà. Primer escalfem l'oli fins que faci bombolletes i després parem el foc. Reservem les 5 o 6 figues.
Agafem 3 o 4 figues i les triturem a la batedora amb una mica d'oli del confitat i ho reservem com salsa.
Agafem un plat i de base hi posem la salsa de figues i sobre el bacallà. Damunt del bacallà hi tirem més salsa de figues i a l'entorn del plat hi posem 2 o 3 figues confitades sense triturar.
Ja es pot servir.

1h


Recepta de cuina de Bacallà amb figues tot confitat

Bacallà amb figues tot confitat.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

245 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!