Xips de carxofa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 carxofes
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre
  • Llimona

2 racions

Elaboració

Traiem les fulles menys tendres de les carxofes, els hi tallem la punta, les tallem fent rodanxes ben primes i les posem en un bol amb aigua i el suc de llimona perquè no ennegreixin.
En una paella posem abundant oli d’oliva i quan és calent hi anem tirant les carxofes i deixem que es coguin fins que siguin daurades.
Les posem a un plat amb paper absorbent perquè xucli l’oli. Les salpebrem una mica i llestos.

25min


Recepta de cuina de Xips de carxofa
Xips de carxofa.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1994 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: