Amanida d'escarola amb pebrots escabetxats

Ingredients

  • Una escarola grossa
  • Pebrots escalivats en escabetx [Veure recepta]
  • Una llauna d'anxoves en oli d'oliva
  • Deu tomàquets xerri
  • 150 grams d'olives verdes trencades
  • Una llauna de tonyina en oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una safata fonda pel forn
Un bol de vidre gran
Una safata de porcellana rodona fonda
Dues culleres de fusta

Elaboració

Primerament, netegem l'escarola, la tallem en trossos regulars i la posem en un bol de vidre.
A continuació, fem els pebrots en escabetx com explico a la meva recepta i un cop fets, els repartim en el bol juntament amb l'escarola, i les olives trencades, i les anxoves tallades en dues meitats.
Tot seguit, afegim els tomàquets xerri tallats en dues meitats, els afegim amb els altres ingredients tot afegint-hi unes cullerades del suc de l'escabetx dels pebrots, ho remenem ben remenat, amb dues culleres de fusta, i ho posem a la safata de porcellana, i ja ho tenim llest per servir a taula.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2259 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: