Galtes de porc rostides

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 o 2 Galtes per persona
  • 1 dent d’all
  • 1 Ceba
  • 1 Fulla de llorer
  • 1 raig de vi negre
  • 1 got d’aigua
  • Sal, pebre i oli d'oliva

1 racions

Elaboració

Salpebrem les galtes i les posem en una cassola, amb una mica d'oli, per enrossir-les.
Piquem la ceba molt bé i l'afegim a la cassola amb les galtes o galta, també hi afegim l'all laminat, la fulla de llorer, el got d’aigua i el raig de vi negre.
Ho deixem coure a foc lent, uns 60 minuts.
Ja es pot servir el plat.

1h 5min


Recepta de cuina de Galtes de porc rostides

Galtes de porc rostides.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

324 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!