Salmó amb hortalisses sobre llit de patata

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 llomets de salmó
  • 4 patates més aviat petites
  • 1 ceba
  • 1 carbassó
  • 1 pastanaga
  • Brou de peix
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Escalfem el forn a 220 graus.
Pelem, rentem i tallem a rondanxes les patates. Pelem i tallem la ceba en juliana. Rentem i tallem en juliana el carbassó i la pastanaga. Ho reservem tot.
En una safata de forn, posem una mica d’oli a la base i hi anem posant capes de patata. Ho salpebrem. Ho cubrim amb el brou de peix. I ho enfornem uns 15 minuts.
Passat aquest temps, revisem les patates. Si ja estan quasi cuites, posem els talls de salmó sobre les patates, els salpebrem i reguem amb oli d’oliva.
Sobre els lloms de salmó hi posem la ceba, el carbassó i la pastanaga que tenim reservat.
Tirem un raig d'oli per sobre i ho deixem coure tot junt uns 5 minuts (temps en funció de si el salmó ens agrada més o menys cuit).
Ja es pot servir el plat un llom de salmó, per persona, sobre llit de patata i damunt el peix, la ceba amb el carbassó i la pastanaga.

30min


Recepta de cuina de Salmó amb hortalisses sobre llit de patata
Salmó amb hortalisses sobre llit de patata.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

993 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: