Galta de vedella ecològica rostida

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 - 400 g de galta de vedella ecològica
  • 2 cebes
  • 1 Patata gran
  • 1 tomàquet
  • 1 pebrot vermell
  • 8 grans d’all
  • Un raig de vi blanc
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

2 racions

Elaboració

Pelem la patata i la tallem a rodanxes. Rentem el pebrot, el tomàquet i ho tallem a trossos.
Ho reservem.
Salpebrem la galta de vedella, i la posem a una cassola, amb foc viu, amb una mica d’oli perquè quedi “segellada” per totes bandes.
Quan la galta comenci a estar rostida, hi afegim els grans d’all i un raig de vi blanc i ho deixem coure 15 minuts fins que l’alcohol s’evapori.
Mentre, en una altre cassola amb una mica d'oli coem les patates, amb les cebes tallades a grills, quan porti uns 10 minuts, hi afegim el pebrot i el tomàquet. Ho deixem coure tot junt uns 5 minuts.
Reservem l'acompanyament per una banda, i la galta, que s’ha de refredar, per l’altra.
Tallem la galta freda a talls primets com si fos un tall rodó.
Finalment, posem els talls de galta a la cassola de l'acompanyament i deixem que cogui uns 10 minuts, fins que s’integrin tots els ingredients.
Emplatem la galta de vedella amb l'acompanyament i els alls i ho salsem amb el suc de la cocció.

40min


Recepta de cuina de Galta de vedella ecològica rostida

Galta de vedella ecològica rostida.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

183 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!