Pèsols amb patates i cansalada viada
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 400 g de pèsols congelats
- 2 Patates
- 1 ceba
- 2 o 3 tires de cansalada viada
- Oli d'oliva
- Sal
2 racions
Elaboració
Pelem, rentem i tallem les patates a dauets. Pelem i piquem la ceba molt petita.
En una olla, posem a bullir l'aigua amb una mica de sal i un raig d'oli d'oliva.
Quan comenci a bullir hi incorporem la ceba molt picada i les patates tallades a daus petits.
Passats uns 10 minuts, hi incorporem els pèsols, ho deixem bullir 10 minuts més.
Ho escorrem bé i reservem.
Tallem a dauets molt petits les tires de cansalada viada i les posem a fregir en una paella amb oli, quan comencin a enrossir, hi afegim la patata amb els pèsols i ho saltem tot junt uns 5 minuts.
Ja es pot servir el plat.
35min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2763 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.