Crema d'hortalisses i verdures variades

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 porro
  • 2 alls tendres
  • 3 alls
  • Api
  • 2 naps blancs
  • 3 pastanagues
  • Un trosset de bulb de fonoll
  • Gingebre (mida de 3 alls)
  • 1 carbassó
  • Crema de carbassa (veure la meva recepta: crema de carbassa i porros amb gingebre)
  • Paté de carxofa (veure la meva recepta: puré de carxofa)
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre
  • Aigua

3 racions

Elaboració

Rentem i tallem les hortalisses i verdures.
En una olla amb una mica de sal, hi fiquem tots els ingredients menys el carbassó i cremes de carbassa i carxofa. Hi aboquem aigua just per cobrir els ingredients.
Deixem que bulli uns 12 minuts.
Passat aquest temps, hi afegim el carbassó. Deixem que bulli tot, uns 8 minuts més.
Ho escorrem i triturem a la batedora on també hi posem les cremes de carbassa i carxofa.
Ho provem de sal.
Ja es pot servir. Amanim la crema amb oli d'oliva verge extra i un polsim de pebre.

25min


Recepta de cuina de Crema d'hortalisses i verdures variades

Crema d'hortalisses i verdures variades.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Crema d'hortalisses i verdures variades

Bullint hortalisses i verdures per fer crema.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Crema d'hortalisses i verdures variades

Crema de carbassa i paté de carxofa a la batedora on hi afegim la resta d'ingredients per fer la crema.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

255 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!