Contracuixes de pollastre amb prunes, orellanes, dàtils i panses

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 contracuixes de pollastre
  • 1 ceba gran
  • 4 alls
  • 8 orellanes
  • 8 prunes seques sense os
  • 100 g de panses
  • 8 dàtils desossats
  • Ras el hanout en pols
  • Una branca de canyella
  • 1 fulla de llorer
  • Un gotet de brandi
  • Aigua
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal

4 racions

Elaboració

Salpebrem les contracuixes de pollastre i les empolvorem amb ras el hanout.
En una cassola amb una mica d'oli enrossim el pollastre.
Mentre, es daura el pollastre, anirem tallant la ceba a trossos grans i els alls sencers, amb pell i tallats per la meitat.
Un cop daurat el pollastre el reservem.
Sofregim la ceba amb l'all i una branca de canyella i el llorer.
Ho sofregim fins que la ceba agafi color.
A continuació, hi afegim el pollastre i ho barregem bé.
Tapem la cassola i deixem que s'evapori l'alcohol durant uns 10 minuts a foc mitjà.
Ho deixem coure a foc baix uns 60 minuts. Vigilem sovint, que no hi falti aigua. Afegim-ne si cal.
Mentrestant, anem preparant les prunes, dàtils, orellanes i panses.
Quan faltin uns 20 minuts per acabar la cocció del pollastre, hi tirem les fruites.
Ho remenem una mica i ho rectifiquem de sal.
Un cop cuit, ho deixem reposar dins la mateixa cassola durant almenys una nit.

1h 40min


Recepta de cuina de Contracuixes de pollastre amb prunes, orellanes, dàtils i panses

Contracuixes de pollastre amb prunes, orellanes, dàtils i panses.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

175 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!