Arròs amb calçots, carxofes i botifarra
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 300 g d'arròs
- 6 calçots,
- 6 carxofes
- 1 botifarra
- 600 ml de brou de verdures
- 2 tomàquets madurs
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
3 racions
Elaboració
Rentem i pelem els calçots, i els tallem a trossets de 2 o 3 dits de llarg.
En una cassola, hi posem oli d’oliva i els calçots. Els deixem coure, a foc baix, fins que quedin dauradets.
Mentre, traiem les fulles menys tendres de les carxofes i les tallem en 4 parts cadascuna i les incorporem a la paella.
Quan les carxofes i els calçots estiguin daurats hi afegim la botifarra tallada a rodanxes.
Hi posem els 2 tomàquets ratllats, ho salpebrem i deixem que faci xup xup a foc lent durant uns 5 minuts.
Hi afegim l’arròs i remenem.
Quan l’arròs agafi un punt de transparència, hi afegim el brou que el tindrem bullint a part.
Deixem coure uns 15 minuts. Ja es pot servir.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
917 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies