Macarrons gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • ½ kg de macarrons del prims
  • 1 ceba
  • 300 g de carn picada barrejada
  • 1 pot de tomàquet triturat
  • Formatge ratllat
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

4 racions

Elaboració

En una olla amb força aigua i sal, posem a bullir els macarrons segons el temps de cocció que figura al paquet.
En una cassola amb una mica d'oli, posem a sofregir la ceba picada, quan està doradeta hi afegim la carn i deixem que cogui fins enrossir-se. A continuació, hi posem el pot de tomata, ho salpebrem i deixem que cogui a foc lent.
Quan els macarrons están bullits, els escorrem i posem a la cassola amb el sofregit. Ho remenem bé.
Ho posem tot en una safata del forn amb formatge ratllat per sobre i a gratinar.

35min


Recepta de cuina de Macarrons gratinats

Macarrons gratinats.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

317 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!