Crema de xampinyons i espàrrecs verds

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 manat d'espàrrecs verds
  • 250 g de xampinyons nets i laminats
  • 100 ml de brou de verdures
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre

2 racions

Elaboració

Tallem la part menys tendra dels espàrrecs verds. Rentem i tallem la resta en trossos d'uns 3 cm.
Per fer la crema només fem servir la part més tendra dels espàrrecs.
En una paella amb oli, hi saltem els espàrrecs i xampinyons, fins que hagin eliminat l'aigua.
En el got de la batedora hi posem els espàrrecs i xampinyons amb una mica de brou de verdures (en funció de si volem la crema més o menys espessa).
Ho salpebrem i triturem bé.
Ja podem servir la crema.

20min


Recepta de cuina de Crema de xampinyons i espàrrecs verds

Crema de xampinyons i espàrrecs verds.

Recepta de cuina de Crema de xampinyons i espàrrecs verds

Xampinyons i espàrrecs verds.

Recepta de cuina de Crema de xampinyons i espàrrecs verds

Xampinyons i espàrrecs verds.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2990 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: