Gambots amb alls i bitxo, sobre llit de tomàquet concasé
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Fritada
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Sis gambots de mida gran
- Tomàquet concasé ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Tres alls làminats
- Un bitxo petit (caiena)
- Conyac
- Julivert picat
 1 racions
 1 racions
Utensilis
Dues paelles mtjanes
Un plat de porcellana gran
Elaboració
							Primerament, farem quatre cullerades de tomàquet concasé com explico a la meva recepta i un cop fet, el reservarem damunt la planxa calenta.
Seguidament, pelem els gambots i els saltem en una paella salpebrats, amb els alls laminats i un bitxo durant cinc minuts, i tot seguit els flamegem i els retirem.
A continuació, amb la mateixa paella a foc baix, anem remenant la paella com si fessim un "pil-pil", per tal de lligar tot el conjunt, com si es tractés d'una salsa i la reservem damunt la planxa calenta.
En el moment de muntar el plat, fem un llit amb el tomàquet concasé, al damunt posem els gambots ben repartits, els cobrim amb la salsa que hem fet, els esposem per sobre amb una mica de julivert picat, i ja els podrem servir a taula.
														
 45min
  45min 
Notes
Aquesta recepta la farem per un comensal, peró podem fer tans plats com persones seguin a taula.
 Etiquetes: 
						Cuina marinera
 
						Etiquetes: 
						Cuina marinera  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1671 visites.
 1671 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres Salses
 Salses 
  Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns 
 
 Postres i dolços
 Postres i dolços
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram