Supremes de lluç amb salsa de pebrots del piquillo i cruixent de verdures
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Guisat
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre supremes de lluç de 200 grams cadascuna (aproximadament)
- Salsa de pebrots
- Cruixents de verdures
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una safata refractària
Una espàtula metàl·lica plana
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una safata plana amb paper de cuina
Elaboració
Primerament, fem la salsa de pebrots com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fregit el reservem en una safata amb un paper de cuina.
Seguidament, agafem les supremes de lluç salpebrades, les posem a la safata refractaria, amb un raig de vi blanc i un bon raig d'oli d'oliva, i les "blanquegem" en el forn a 180º, durant vuit minuts, i seguidament, les posem cadascuna en el seu plat, les cobrim amb la salsa de pebrots i un niu de cruixent de verdures, i ja les tenim llestes per servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2577 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.