Supremes de lluç amb salsa de pebrots del piquillo i cruixent de verdures
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Guisat
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Quatre supremes de lluç de 200 grams cadascuna (aproximadament)
- Salsa de pebrots ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Cruixents de verdures ![Anar a veure la recepta [Veure recepta]](icons/external_link.png) 
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Sal
- Pebre negre en pols
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Una safata refractària
Una espàtula metàl·lica plana
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una safata plana amb paper de cuina
Elaboració
							Primerament, fem la salsa de pebrots com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fregit el reservem en una safata amb un paper de cuina.
Seguidament, agafem les supremes de lluç salpebrades, les posem a la safata refractaria, amb un raig de vi blanc i un bon raig d'oli d'oliva, i les "blanquegem" en el forn a 180º, durant vuit minuts, i seguidament, les posem cadascuna en el seu plat, les cobrim amb la salsa de pebrots i un niu de cruixent de verdures, i ja les tenim llestes per servir a taula.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina marinera
 
						Etiquetes: 
						Cuina marinera  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3108 visites.
 3108 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Llegums i verdures
 Llegums i verdures Altres
 Altres Salses
 Salses Salsa
 Salsa Carns
 Carns 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
  Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Postres i dolços
 Postres i dolços





 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram