Supremes de lluç amb salsa de pebrots del piquillo i cruixent de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre supremes de lluç de 200 grams cadascuna (aproximadament)
  • Salsa de pebrots [Veure recepta]
  • Cruixents de verdures [Veure recepta]
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc
  • Sal
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una safata refractària
Una espàtula metàl·lica plana
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una safata plana amb paper de cuina

Elaboració

Primerament, fem la salsa de pebrots com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Tot seguit, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i un cop fregit el reservem en una safata amb un paper de cuina.
Seguidament, agafem les supremes de lluç salpebrades, les posem a la safata refractaria, amb un raig de vi blanc i un bon raig d'oli d'oliva, i les "blanquegem" en el forn a 180º, durant vuit minuts, i seguidament, les posem cadascuna en el seu plat, les cobrim amb la salsa de pebrots i un niu de cruixent de verdures, i ja les tenim llestes per servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

671 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: