Botifarrons de ceba amb mongetes del ganxet fregides i tomàquet al forn amb formatge
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Fritada
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis botifarrons de ceba o dues baldanes de ceba
- 200 grams de mongetes del ganxet cuites
- Dos tomàquet de mida mitjana
- Formatge ratllat
- Julivert picat
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
2 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana pel forn
Dos plats plans de mida gran
Elaboració
Primerament, tallem els tomàquets en dues meitats, els salpebrem, hi afegim un rajolí d'oli i els espolsem amb formatge ratllat, i els posem en el forn a 180º, fins que el formatge ja estigui daurat, tot seguit els traiem del forn i els reservem.
A continuació, saltem les mongetes i un cop fregides, les reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fregim els botifarrons o les baldanes amb un raig d'oli, i un cop fregits ja podem muntar el plat de la següent manera: fem un llit amb les mongetes fregides en el centre del plat, al damunt hi posem els botifarrons, i en un costat hi posem mig tomàquet a cada banda de les mongetes, i ja ho podem servir a taula.
Si volem, podem espolsar les mongetes amb una mica de julivert picat.
45min
Notes
Aquesta recepta la fem per a dues persones, però la podem fer per a tantes persones com vulguem.
Si no trobem botifarrons, la podem fer amb baldanes de ceba.
Etiquetes: La cuina dels botifarrons Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2503 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.