Botifarra negra en tempura
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						Tipus de plat: Bunyols
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 500 grams de farina especial per tempura
- Dues botifarres negres amb ceba
- Oli d'oliva
- Sal
- Aigua ben freda
- Farina
 6 racions
 6 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Un colador fi de mida gran
Una aranya de filferro
Una safata plana amb un paper de cuina
Un batedor de varetes
Una paella gran
Una safata de cartró amb blonda
Elaboració
							Primerament, agafem les botifarres negres i les deixem una estona damunt del marbre de la cuina perquè estiguin a temperatura ambient, i els hi traiem la pell, les tallem en trossos de dos dits d'ample, i amb les mans enfarinades, els hi donem forma com si fossin pilotes, i les reservem.
Seguidament, en un bol de vidre posem la farina de tempura amb un pessic de sal, i anem afegint-hi l'aigua freda tot remenant amb el batedor de varetes fins aconseguir una massa fina i homogènia.
A continuació, posem els trossos de botifarra dintre del colador (de sis en sis), les submergim dintre el bol de la tempura, i quan s'han escorregut una mica, les afegim a la paella amb l'oli ben calent, i les fregim fins que estiguin ben daurades, i les traiem amb l'aranya i les posem en una safata plana amb un paper de cuina, per que deixin anar l'excés d'oli, i tot seguit ja les podrem posar en una safata de cartró amb una blonda, i ja les podrem treure a taula per fer l'aperitiu.
														
 1h 15min
 1h 15min 
Notes
Per fer aquesta recepta, és millor fer servir botifarra de ceba, però si no ens agrada la ceba, també la podem fer sense ceba.
Aquesta recepta, pot ser un excel·lent aperitiu.
 Etiquetes: 
						La cuina dels aperitius
 
						Etiquetes: 
						La cuina dels aperitius  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2572 visites.
 2572 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Altres
 Altres Ous i làctics
 Ous i làctics Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  Postres i dolços
 Postres i dolços 
  
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Aperitiu
 Aperitiu 
 





 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram