Espinacs i xampinyons a la crema

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 grams d'espinacs congelats
  • 300 grams de xampinyons filetejats
  • Una ceba ratllada
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Nou moscada
  • Nata líquida per muntar
  • Farina
  • Vi blanc
  • Aigua

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una paella gran
Un batedor de varetes
Una batedora elèctrica
Un colador fi
Una llengua de plàstic
Un ratllador
Una escorredora
Un bol de vidre gran
Un bol de vidre mitjà
Una cullera de fusta

Elaboració

Primerament, posem els espinacs coberts amb aigua i un pessic de sal, i els bullin fins que estan cuits, els escorrem i els reservem, guardant el brou de la cocció en un bol de vidre.
A part, en una paella amb raig d'oli d'oliva, saltem els xampinyons salpebrats, i quan ja els tenim gairebé cuits, els reservem.
Tot seguit, en un cassó gran, posem un raig d'oli d'oliva i la ceba ratllada, i quan comença a estar daurada, l'espolsem amb farina, remenem amb el batedor de varetes, hi afegim un raig de vi blanc i el brou de coure els espinacs juntament amb un raig de nata líquida per muntar i seguidament, passem la batedora elèctrica i ho passem per un colador fi amb l'ajuda d'una llengua de plàstic i ho posem en una paella fonda a foc baix, i anem remenant amb el batedor de varetes, corregim de sal i nou moscada, i tot seguit hi afegim els espinacs i els xampinyons, ho remenem amb una cullera de fusta, i deixem que s'acabi de coure tot plegat durant dotze minuts més, apaguem el foc i deixem reposar cinc minuts abans de servir-ho a taula repartit en plats fondos.

1h 10min


Recepta de cuina de Espinacs i xampinyons a la crema

Mise en place

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3284 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: