Espinacs i xampinyons a la crema
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams d'espinacs congelats
- 300 grams de xampinyons filetejats
- Una ceba ratllada
- Oli d'oliva
- Sal
- Nou moscada
- Nata líquida per muntar
- Farina
- Vi blanc
- Aigua
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una paella gran
Un batedor de varetes
Una batedora elèctrica
Un colador fi
Una llengua de plàstic
Un ratllador
Una escorredora
Un bol de vidre gran
Un bol de vidre mitjà
Una cullera de fusta
Elaboració
Primerament, posem els espinacs coberts amb aigua i un pessic de sal, i els bullin fins que estan cuits, els escorrem i els reservem, guardant el brou de la cocció en un bol de vidre.
A part, en una paella amb raig d'oli d'oliva, saltem els xampinyons salpebrats, i quan ja els tenim gairebé cuits, els reservem.
Tot seguit, en un cassó gran, posem un raig d'oli d'oliva i la ceba ratllada, i quan comença a estar daurada, l'espolsem amb farina, remenem amb el batedor de varetes, hi afegim un raig de vi blanc i el brou de coure els espinacs juntament amb un raig de nata líquida per muntar i seguidament, passem la batedora elèctrica i ho passem per un colador fi amb l'ajuda d'una llengua de plàstic i ho posem en una paella fonda a foc baix, i anem remenant amb el batedor de varetes, corregim de sal i nou moscada, i tot seguit hi afegim els espinacs i els xampinyons, ho remenem amb una cullera de fusta, i deixem que s'acabi de coure tot plegat durant dotze minuts més, apaguem el foc i deixem reposar cinc minuts abans de servir-ho a taula repartit en plats fondos.
1h 10min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2935 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.