Salsa de pera

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 peres
  • 100 gr. de sucre
  • 1 got de vi blanc
  • 1 got de brou vegetal
  • El suc de 2 llimones
  • 4 cullerades d0oli
  • 1 pastilla de suc de carn o 1 cullerada de concentrat de carn Magi
  • Grans de pebre variat

Elaboració

Pelar les peres. Partir-les pel mig i posar-les a bullir amb el sucre, el vi i el brou, fins que siguin toves. Reservar-ne dues per la guarnició i amb l'altre fer la salsa.
Al minipimer fer la salsa amb l'oli, una pera, el suc de llimona, sal, pebre,i el Maghi.Al presentar la salsa, afegir els grans de pebre variat.
Quan les altres peres estiguin fredes, filetejar-les i posar-les de guarnició per acompanyar la carn.
Regar la carn i la pera amb la salsa.

20min

Notes

És ideal pel carpacio de carn.
Les peres laminades, van bé con a guarnició per acompanyar carns.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1947 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: