Salsa de pera

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 peres
  • 100 gr. de sucre
  • 1 got de vi blanc
  • 1 got de brou vegetal
  • El suc de 2 llimones
  • 4 cullerades d0oli
  • 1 pastilla de suc de carn o 1 cullerada de concentrat de carn Magi
  • Grans de pebre variat

Elaboració

Pelar les peres. Partir-les pel mig i posar-les a bullir amb el sucre, el vi i el brou, fins que siguin toves. Reservar-ne dues per la guarnició i amb l'altre fer la salsa.
Al minipimer fer la salsa amb l'oli, una pera, el suc de llimona, sal, pebre,i el Maghi.Al presentar la salsa, afegir els grans de pebre variat.
Quan les altres peres estiguin fredes, filetejar-les i posar-les de guarnició per acompanyar la carn.
Regar la carn i la pera amb la salsa.

20min

Notes

És ideal pel carpacio de carn.
Les peres laminades, van bé con a guarnició per acompanyar carns.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1875 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: