Pollastre a la brasa amb escalunyes - cuinem en homenatge a Santi Santamaria-

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 pits de pollastre ( jo ho he fet amb pollastre de pagès)
  • 1 culleradeta de fulles de farigola fresca
  • 8 culleradetes d'oli d'oliva
  • 16 escalònies
  • la pell d'una llimona
  • 1culleradeta de pebre negre en grà
  • 1/4 de litre de vi ranci

4 racions

Elaboració

Preparem els talls de pollastre i els deixem marinant-se tora la nit amb la pell de llimona, el pebre en gra. la farigola, l'oli d'oliva i el vi ranci.
L'endemà les retirem i les posem a coure a la brassa a foc lent, fins que vegem que estan al punt que ens agrada.
Es desossen quan les emplatem i tallem les puntes de les ales. Salpebrem.
Les escalònies es posen al forn, sense pelar, a 150º, entre 20 i 25 minuts.
Les servim sense pelar com a guarnició pel pollastre.
Just al moment de portar els plats a taula ruixar el pollastre amb una miqueta d'oli d'oliva.

1h

Notes

1 hora més el temps que tenim el pollastre marinant-se.

Aquesta recepta és còpia de la recepta que Santi Santamaria té penjada al seu bloc i la he cuinada per unir-me a l'homenatge que se li està fent a través de la xarxa.

Per


Recepta de cuina de Pollastre a la brasa amb escalunyes - cuinem en homenatge a Santi Santamaria-

per Dolça

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

540 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!