Guisat de fesols

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 gr. de fesols del ganxet cuits
  • 250 gr. del suc de coure'ls
  • 2 talls de cansalada fresca virada
  • 100 gr. de ceba
  • 50 gr. de pebrot vert
  • 50 gr. de pebrot vermell
  • 2 alls
  • Sal . oli

2 racions

Elaboració

Treure la corna de la cansalada, tallar-la a trocets i fregir-la fins que quedi cruixent.Reservar.
Fer un sofregit amb la ceba i els pebrots trinxats no massa petits. Quan estigui quasi fet, afegir els alls trinxats molt petits.
Incorporar la cansalada i els fesols i remenar 1 minut. Anar afegint el suc de coure els fesols fins que quedi caldós al gust.

25min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2641 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: