Guisat de fesols
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 250 gr. de fesols del ganxet cuits
- 250 gr. del suc de coure'ls
- 2 talls de cansalada fresca virada
- 100 gr. de ceba
- 50 gr. de pebrot vert
- 50 gr. de pebrot vermell
- 2 alls
- Sal . oli
2 racions
Elaboració
Treure la corna de la cansalada, tallar-la a trocets i fregir-la fins que quedi cruixent.Reservar.
Fer un sofregit amb la ceba i els pebrots trinxats no massa petits. Quan estigui quasi fet, afegir els alls trinxats molt petits.
Incorporar la cansalada i els fesols i remenar 1 minut. Anar afegint el suc de coure els fesols fins que quedi caldós al gust.
25min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2519 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.