Farcellets de col de l'àvia Maria

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una col de les de casa, rodona i apinyadeta.
  • Farina, oli verge d'oliva i sal.

4 racions

Utensilis

Una paella.

Elaboració

Agafarem les fulles de col, i hi treurem la tija del mig, deixant només la part tendra.
Les netejarem bé sota l'aigua, i les eixugarem.
Les embolicarem, tot fent un farcellet formant un quadrat.
Posarem oli a la paella i quan sigui calent, enfarinarem els farcellets (prèviament salats), i els anirem fregint fins que siguin ben rossets.
Són excel.lents com acompanyament de qualsevol carn.

30min

Notes

Mirar que sigui una col de casa, perquè amb d'altres varietats, queden molt forts de gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1850 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: