Escalivada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues albergínies.
  • Dos pebrots.
  • Dues tomaques vermelles i dolces.
  • Dues cebes.
  • Sal, oli verge d'oliva (un bon raig).

4 racions

Utensilis

Una safata bonica de servir.

Elaboració

Una vegada tot ben passat per sola el raig de l'aigua, mullat mateix, ho posarem en una plata al forn, deixant-ho coure fins que la mateixa olor ens indiqui que ja és cuit i tovet. (Uns vint minuts aproximadament).
Ho pelarem i treurem les llavors dels pebrots.
Ho farem a tires llarguetes, i ho posarem en una safata de servir.
Hi tirarem un bon raig d'oli i una mica de sal.
És un acompanyament excel.lent per qualsevol carn o peix a la planxa.

30min

Notes

Aquesta escalivada, queda amb més bon gust, si podem fer-la a les brases, o a la llar de foc.
Podem menjar-la freda o calenta, (a gust).


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3561 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: