Amanida de pinya i alvocats

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 pinyes petites
  • 2 alvocats
  • 8 cullerades de maionesa
  • 1 llimona

4 racions

Elaboració

Tallar les pinyes i buidar-les deixant les parets de 1cm. aproximadament de grossor. Tallar la polpa a daus i reservar tot el suc que desprengui.
Pelar els alvocats i tallar la polpa a daus. Amanir amb el suc de llimona.
Barrejar la maionesa amb el suc de pinya reservat i una cullerada de suc de llimona, afegint els daus de pinya i els de alvocats, barrejant amb compte.
Farcirem les pinyes, i les deixarem a la nevera fins el moment de servir-les.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6072 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: