Tomàquet "cor de bou" a la plantxa

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 tomaca "cor de bou"
  • oli d'oliva
  • alfàbrega
  • 1/2 llimona
  • flor de sal
  • pebre

2 racions

Elaboració

En una plantxa ben calenta hi posem el tomàquet i fem costat i costat fins que es facin al nostre gust.
Fem una vinagreta amb oli d'oliva, alfàbrega i el suc de la llimona amb el thurmix.

15min

Notes

Emplatem i amanim amb la vinagreta, i salpebrem. Es pot menjar fret o tebi.
Prepareu pa, que podrien ser les xapates de l'Àngels Bronsoms, i a sucar la vinagreta.
Guarnim el plat amb unes fulles d'alfàbrega que haurem reservat.


Recepta de cuina de Tomàquet "cor de bou" a la plantxa

A sucar pa

Recepta de cuina de Tomàquet "cor de bou" a la plantxa

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3719 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: