Salmó amb salsa de maracujà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Brasil → Rio de Janeiro
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 llom de salmó fumat
  • 1 cullerada (sopa) de mantega
  • 1/2 ceba tallada finament
  • 1 maracujà
  • maionesa
  • 1 branqueta de farigola
  • sal i pebre
  • nou moscada

2 racions

Elaboració

En una paella posem la mantega i fem la ceba a foc baix, no s'ha de daurar.
Afegim la polpa del maracujà i la farigola i fem que es redueixi.
Salpebrem i ratllem la nou moscada.
Apaguem el foc i traiem la farigola.
Posem la salsa en una salsera i afegim la maionesa que ens vingui de gust.

15min

Notes

Aquesta salsa és deliciosa per acompanyar el salmó. Aquesta vega l'he servit amb arròs blanc.
També es pot fer el salmó a la papillota i abocar la salsa per sobre en el moment de servir.
Queda insuperable. I la flaire del maracujà perfuma la casa.


Recepta de cuina de Salmó amb salsa de maracujà

Amb salmó fumat

Recepta de cuina de Salmó amb salsa de maracujà

El fruit

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3246 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Rosa martin castellvi diu:
on puc comprar el maracujà ??? ja em queda feta la salsa o la trituro ???? el salmó ja el compro tallat ???? te que estar de muerte !!!! au, vinga, contesteu-me ràpid que la vull fer aquest finde !!!! la family al.lucinarà !!!!
Nani Nolla diu:
Hola Rosa,
Perdona no haver pogut constestar abans.
Vaig anar expressament al Carrefour de les Gavarres, que és l'únic lloc de Tarragona on trobo maracujàs.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: