Sopa de pebrots vermells

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg. de pebrots vermells
  • 2 tomàquets
  • 2 patates
  • 1 cs. de sucre
  • Un grapat de faves tendres
  • Oli d'oliva

Elaboració

coure els pebrots al forn durant 45 minuts
deixar que es refredin dins del forn perquè sigui més fàcil treure la pell retira també les llavors i reserva
cou les patates i escalada els tomàquets per pelar-los
passa tots els ingredients per la batedora juntament amb el sucre i salpebra al gust
decora amb unes favetes ja cuites i pelades prèviament i un rajolí d'oli
pots posar també una mica de coriandre fresc picat

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1161 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: