Sopa de pebrots vermells
Categoria:
Sopes i cremes
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg. de pebrots vermells
- 2 tomàquets
- 2 patates
- 1 cs. de sucre
- Un grapat de faves tendres
- Oli d'oliva
Elaboració
coure els pebrots al forn durant 45 minuts
deixar que es refredin dins del forn perquè sigui més fàcil treure la pell retira també les llavors i reserva
cou les patates i escalada els tomàquets per pelar-los
passa tots els ingredients per la batedora juntament amb el sucre i salpebra al gust
decora amb unes favetes ja cuites i pelades prèviament i un rajolí d'oli
pots posar també una mica de coriandre fresc picat
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1348 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.