Albergínies cruixents

Ingredients

  • 1 albergínia grossa
  • 60 g de farina
  • 100 cc d'aigua amb gas
  • Sal
  • Oli

4 racions

Elaboració

Pelem les albergínies i les tallem en rodanxes esbiaixades de mig centímetre.
Les posem a remull amb aigua i sal durant una hora o més.
Barregem la farina amb l'aigua amb gas i sal.
Escorrrem les rodanxes d'albergínia, les suquem lleugerament amb la barreja d'aigua i farina i les fregim en oli abundant.
Quan les treiem del foc les posarem en un plat amb paper de cuina per tal que absorbeixi l'oli. A continuació les passarem a una safata sense paper perquè no s’estovin.

Notes

Aquestes albergínies són molt adequades per acompanyar qualsevol tipus de carn o de peix.
Fregides d'aquesta manera queden molt cruixents i l'oli ens quedarà completament net, de manera que el podrem tornar a utilitzar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2373 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Josep Murlà Janó diu:
Què passaria si no poséssim les albergínies en remull? És que normalment, a casa sempre cuinem amb pressa.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!