Albergínies cruixents
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 albergínia grossa
- 60 g de farina
- 100 cc d'aigua amb gas
- Sal
- Oli
4 racions
Elaboració
Pelem les albergínies i les tallem en rodanxes esbiaixades de mig centímetre.
Les posem a remull amb aigua i sal durant una hora o més.
Barregem la farina amb l'aigua amb gas i sal.
Escorrrem les rodanxes d'albergínia, les suquem lleugerament amb la barreja d'aigua i farina i les fregim en oli abundant.
Quan les treiem del foc les posarem en un plat amb paper de cuina per tal que absorbeixi l'oli. A continuació les passarem a una safata sense paper perquè no s’estovin.
Notes
Aquestes albergínies són molt adequades per acompanyar qualsevol tipus de carn o de peix.
Fregides d'aquesta manera queden molt cruixents i l'oli ens quedarà completament net, de manera que el podrem tornar a utilitzar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4801 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.