Melmelada de pebrot vermell escalivat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2,5 k de pebrots vermells (escalivats queden en 1 k)
  • 750 g de sucre
  • pots de vidre esterilitzats

Elaboració

Escalivarem els pebrots i un cop nets els posarem en un bol gran.
Hi afegirem el sucre i deixarem reposar un parell d'hores.
S'anirà confitant amb el suc que deixa el pebrot.
Passat el temps ho posarem en una cassola i courem una mitja hora a foc mig.
Tot remenant de tant fins que agafi el punt.
Si la voleu més fina passeu-hi la batedora.
L'abocarem en pots esterilitzats, taparem i els posarem de cap per avall fins que es refredin.
Etiqueterem amb el nom i la data.

Notes

Se serveix en pa amb formatge fresc amb una torrada de pa.
Com aperitiu queda molt bona.


Recepta de cuina de Melmelada de pebrot vermell escalivat

D'un color intens

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4104 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Ramon Civit i Utrilla diu:
provaré de fer-ho, estic segur que m'agradará

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: