Conill amb romesco

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 conill
  • 1 ceba
  • 4 tomàquets madurs
  • 1 sobre de nyora trinxada
  • 50 gr. d'ametlles torrades
  • 50 gr. d'avellanes torrades
  • 3 grns d'all
  • 1 llesca de pa fregit
  • 1 tasseta de vi negre
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Farigola
  • Romaní
  • Orenga
  • Patates per la guarnició
  • Aigua o brou

4 racions

Elaboració

Salpebreu el conill tallat i fregiu-lo en una cassola fins que sigui ros. Traieu-lo del foc i guardeu el fetge a part.
Feu un sofregit amb la ceba, els tomàquets i les herbes en el mateix oli. Quan estigui, torneu a posar el conill a la cassola i afegiu-hi el vi.
Un cop s'hagi reduit,afegiu-hi aigua o brou i una picada feta amb la nyora, els alls, les ametlles, les avellanes, la llesca de pa fregit i, si es vol, el fetge del conill (cuit abans). Deixeu-ho coure a poc a poc vigilant que no s'enganxi.(Podeu afegir aigua o brou, però penseu que la salsa ha de quedar espessa).
Quan estigui gairebé cuit, podeu afegir-hi unes patates enrossides a la paella.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2965 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Xènia Muñoz Roè diu:
Tambe es pot possar un pebrot roig per a sustituir la nyora :)

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: