Patates senzilles

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de patates
  • 200 g de ceba
  • Un got d'aigua
  • Oli, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Tallem les patates a rodanxes fines i la ceba també la tallem a rodanxes o en juliana.
Agafem una cassola que no s'enganxi, posem una mica d'oli al fons, posem una capa de patates, ceba i ho amanim amb sal oli i pebre.
Repetim l'operació tantes vegades com calgui, fins que tinguem tota la patata i la ceba a la cassola.
Tirem per sobre un got d'aigua i ho podem a bullir a foc lent durant uns 30 minuts, vigilant que no quedin seques del tot.
Si cal afegirem una mica més d'aigua.

40min


Recepta de cuina de Patates senzilles
per Àngels Fernández Guillén

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1654 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: