Patates senzilles

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de patates
  • 200 g de ceba
  • Un got d'aigua
  • Oli, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Tallem les patates a rodanxes fines i la ceba també la tallem a rodanxes o en juliana.
Agafem una cassola que no s'enganxi, posem una mica d'oli al fons, posem una capa de patates, ceba i ho amanim amb sal oli i pebre.
Repetim l'operació tantes vegades com calgui, fins que tinguem tota la patata i la ceba a la cassola.
Tirem per sobre un got d'aigua i ho podem a bullir a foc lent durant uns 30 minuts, vigilant que no quedin seques del tot.
Si cal afegirem una mica més d'aigua.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2401 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: