Fetge d'ànec

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos medallons de fetge d'ànec, per comensal
  • Sal Maldon
  • Un raig de conyac

1 racions

Utensilis

Una espàtula molt fina

Elaboració

Sempre és millor, comprar el fetge tallat en emdallons. Si el comprem en una peça sencera i l'hem de tallar nosaltres, us recomano fer servir un ganivet fí, i al tallar el fetge, anant sucant-lho amb aigua calenta, perque el fetge, no es desfaci.
En una paella sense oli, posem els medallons. Quan són rossos d'una cara, els girem amb molt de compte amb l'ajud de una espàtula fina. Un cop rossos per les dues cares, aboquem un raig de conyac, i ho flamegem.
Posem el fetge en el plat, i hi posem un xic de sal Maldon al damunt de cada medalló.
Remenem el suc de la paella, de forma circular, i quan ja tenim una salsa homogènea, ho posem damunt els medallons.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4707 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: