Jarret de poltre rostit, amb llanegues negres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un jarret de poltre de 500 grams aprox, tallat en dues peces, i lligat.
  • Una ceba picolada
  • Dues fulles de llorer
  • Sal
  • Llard ( mantega de porc )
  • Tomàquet fregit de pot
  • Un pot de llanega negra de 300 grams aprox.
  • Tres alls pelats
  • Ví ranci
  • Julivert
  • Pa fregit
  • Un grapat d'ametlles torrades ( granet d'ametlla )
  • Brou de carn
  • Pebre negre en pols

2 racions

Elaboració

En una cassola de terrissa, posem una mica de llard, salpebrem el jarret, i el posem a fregir.
Quan ja és una mica rossejat, afegim : la ceba picolada, dos grans d'all, el llorer, i un toc de tomàquet fregit. Seguidament, afegim un raig de ví ranci, i deixem que redueixi.
Ho cobrim amb una mica de brou de carn, posem el foc ben baix, i deixem que vagi coent molt lentament. A part, fem una picada amb : julivert, pa fregit, les ametlles, i un gra d'all.
Quan la carn veiem que gairebé és cuita, afegim la picada i les llanegues escorregudes, i deixem que acabi de coure. Seguidament, ja podrem servir una peça de jarret, per comensal.

1h 30min

Notes

Aquesta recepta, també es pot fer, amb jarret de vedella.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

666 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!