Arròs amb conill i moixernons

Ingredients

  • 300 gr. d'arròs
  • 600 gr. de conill
  • 200 gr. de cansalada virada fresca
  • 3 grans d'alls
  • 1 copeta de conyac
  • 2 bosses de moixernons
  • Farigola, romaní
  • Oli d'oliva, sal, pebre.
  • Per la picada
  • 1 all
  • 50 gr. d'ametlles torrades
  • 1 trosset de pa fregit

4 racions

Elaboració

Comenceu posant en remull els moixernons. A continuació poseu oli a escalfar a foc viu en una cassola. Sofregiu la cansalada. Quan estigui mig daurada, afegiu el conill salpebrat. Remeneu fins que agafi un color daurat. Després afegiu l'all trinxat. Quan l'all estigui ros, incorporeu el conyac. Quan s'hagi evaporat, afegiu l'arròs i sofregiu-lo juntament amb el conill durant uns dos minuts. Llavors poseu aigua calenta a la cassola. Afegiu els moixernons i l'aigua del remull. Deixeu coure uns 12 minuts.
Per la picada, poseu les ametlles en un morter i aixafeu-les. Afegiu un trosset d'all i un trosset de pa fregit i piqueu-ho.
I, ja per acabar, incorporeu la picada a la cassola. Rectifiqueu de sal i pebre. Afegiu una branqueta de farigola i de romaní i deixeu coure 4 minuts més.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2781 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: