Xoricets a l'infern

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Andalusia
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Deu xoricets per ració, del tipus cantimpalo ( rodonets ).
  • Alcohol de 96º
  • Una cassoleta de terrissa, individual
  • Un escuradents

1 racions

Elaboració

En una cassoleta de terrissa, posem els xoricets, els punxem amb l'ajud del escuradents, els ruixem amb alcohol, i ho encenem.
Deixem que s'apagui, traiem l'excés de liquid del cremat, i ho servim en la mateixa cassoleta.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1506 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: