Musclos gratinats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Cataluya
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 kg de musclos, 100 gr de formatge rallat, 100gr de pa rallat 5 cullerades d'oli, d'oliva, 1 ceba mitjane all i julivert.

5 racions

Elaboració

Es talla la ceba ben petita es poa a l'olla junt amb el musclos i ho posem al foc per obrir-los al vapor uns 5 minuts. passem el all i el Julivert i l'oli una mica per la paella i ho torrem una mica.Posem el formatge el pa rallat barrejat l'all i el julivert damunt de las meitats de musclos i ho gratinem 5 minuts al for una mica calent.

15min

Notes

El musclos son mes plens quant es lluna plena.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2639 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Mercè Montardit diu:
Anotada a la meva col·lecció de tapes! té molt bona pinta i no sembla pas difícil així que és idea. Gracies per compartir-la.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: