Nous garapinyades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Cent grams de nous sense closca
  • 125 grams de sucre
  • Un decilitre d'aigua
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

En una cassola d'alumini, posem: l'aigua, les nous, i el sucre. A foc mitjà, anem remenant amb l'ajud d'una espàtula de fusta, sense parar.
Quan comença a espategar, ho traiem del foc sense deixar de remenar.
Tot seguit, ho tornem a posar al foc, sempre, sense deixar de remenar. Ho tornem a treure, i així, fins que el sucre és sec. Untem el marbre de la cuina amb oli, i estenem les nous ben escampades, fins que són fredes, i ja les tenim llestes.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1115 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: