Xampinyons farcits amb butifarra esparrecada
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cubetes de xampinyons (grossos)
- 1/4 kg. carn picada de porc
- Oli
- Sal
- Pebre
- Alls i julivert
- Enciam
4 racions
Elaboració
Agafeu els xampinyons, els treieu el peu i els netejeu bé. (talleu els peus per la mitat)
Fregiu la carn picada de porc. Si no en trobeu, feu servir botifarra o salsitxes treient-ne el bodell.
Fregiu també una mica els xampinyons juntament amb els peus que heu reservat, previament espolsats amb l'all i julivert trinxat ben petitet.
Quan estiguin una mica fets (no gaire) els treiu i els ompliu amb la carn picada que heu fregit abans.
Enforneu-los uns 10 minuts; si cal, una mica menys, segons el temps que hagin fregit.
45min
Notes
Serviu-los envoltats amb enciam tallat petit i els peuets barrejat entremig.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1739 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.