Amanida tèbia de llenties, pedrers d'ànec confitat, i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grams de llenties cuites
  • Una llauna de pedrers d'ànec confitats
  • Un pot de barreja de bolets, de 300 grams, aprox.
  • Vint tomàquets tipus xerri, oberts en dues meitats
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vinagre de mòdena
  • Un punt de mostassa
  • Una ceba mitjna, picolada
  • Enciam iceberg, tallada a juliana

4 racions

Elaboració

En un atuell, posem:les llenties, l'enciam, els tomàquets xerri, i la ceba picolada.
A part en un bol, fem una vinagreta amb: oli d'oliva, sal, un polsim de pebre negre, un toc de mostassa, un raig de vinagre de mòdena, i oli d'oliva. Un cop feta la vinagreta, amb l'ajud del vatedor de varetes, ho afegim a l'atuell, juntament amb: les llenties i les verdures. Seguidament, amb aquesta barreja, fem un llit, en cadascú dels quatre plats hon servirem l'amanida, i ho reservem.
Tot seguit, en una paella amb una gota d'oli, saltem els pedrers d'ànec, previàment filetejats, i un cop saltats, els anem repartin entre els quatre plats, pel damunt. Seguidament, en una paella amb oli d'oliva, saltem els bolets ben picolats, amb un polsim de sal, i pebre negre.
Quan són saltats, els anem repartint en els plats, i ja per acabar, repartim unes gotes de vinagreta pel damunt, tot esquitxant, tant els pedrers, com els bolets, i ja ho tindrem llest, per treure a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1179 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!