Cassola de pa amb tomàquet i pernil

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pa de pagès gran o petit (com vulgueu)
  • Pernil serrà fet a daus
  • Tomàquet (que sigui fort) per tallar a daus
  • Oli d'oliva

Elaboració

Agafeu el pa de pagès i talleu en rodó la part de dalt
Buideu-lo i reserveu la molla
Fiqueu els daus de tomàquet i pernil a dins del pa que ja teniu buidat
Ara agafeu la molla, l'esmicoleu una mica i la torreu lleugerament... quan la tingueu torrada l'afegiu a dins de la cassola de pa. Vigileu de no fer-la massa petita ja que quan la barregeu amb el tomàquet i el pernil, es podria esmicolar més...
Hi poseu un rajolí d'oli d'oliva a tot plegat i li doneu un parell de tombs (amb cura) i ja es pot servir.

30min

Notes

Si el pa no es massa ple, es pot tapar amb la part de dalt que heu tallat per a que faci l'efecte de tapadora...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1591 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: