Llobarro al forn, farcit de marisc

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos llobarros, ( lubinas ), de racció, ( de 300 a 400 grams cadasquú)
  • Patates a lo pobre, ( està en les meves receptes )
  • Cent grams de gambes pelades
  • Sis varetes de delicies de mar
  • Cent grams de musclos sense closca
  • Una ceba picolada
  • Tres alls picolats
  • Dues fulles de llorer
  • Tomàquet fregit de pot
  • Ví blanc
  • Farina
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols

2 racions

Elaboració

Primer de tot, netegem els llobarros, i els filetegem en dues meitats, i els reservem.
En un cassó amb oli d'oliva, posem a fregir : la ceba picolada, els alls picolats, el llorer, les gambes picolades amb el ganivet, les varetes de mar, i els musclos també ben picolats, amb el ganivet. Quan tot plegat és mig fregit, afegim un raig de tomàquet fregit, un raig de ví blanc, i ho espolsem amb una mica de farina.
Quan tota la farsa, és ben cuita, la traiem i la reservem, retirant el llorer.
En la safata per anar al forn, fem dos llits amb les patates a lo pobre, i hi posem un dels filets de llobarro, amb la pell a sota. Tot segui, omplim el llobarro amb la farsa, i després ho tapem amb l'altre meitat. Un cop disposats els llobarros en la safata, els salpebrem, els reguem amb ví blanc, oli d'oliva, i els enfornem a 180º, aproximadament, uns quinze minuts, i ja els tindrem llestos per servir.

40min

Notes

Aquesta recepta, també la podem fer amb Orada, en comptes de Llobarro.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2055 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: