Amanida variada-3
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Enciam
- Tomàquet cherry
- Tonyina
- Blat de moro dolç
- Cranc ratllat
- Fulles espinacs
- Pebrot vermell
- Ceba
- Formatge philadelphia per a amanides
- Pastanaga ratllada
- Cogombre
- Anxoves
- Olives
- Un o dos mangos
- Sal, oli i vinagre
- Curry
- Pebre negre
- All en pols
- Vinagreta de mango...
- Peleu els mangos que sigui un xic madurs i feu-los a trossos; els poseu al pot de la batedora i hi afegiu una cullaradeta de curri, una mica de pastanaga ratllada, un polsim de sal, oli, vinagre,i un polsim de pebre negre i una mica d'all en pols.
Elaboració
Feu els plats que us calguin amb cada un dels ingredients i hi poseu una mica de sal, no massa...
Ho remeneu amb cura i ho amaniu amb la vinagreta de mango...
45min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2494 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.