Vol-au-vents, de bolets, porros, i fua,( mi-cuit dĂ nec )

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Quatre vol-au-vents, de mida gran
  • Un pot de barreja de bolets, petit
  • Tres porros
  • Quatre rodelles, de fua,( mi-cuit dĂ nec)
  • Sal
  • Sal Maldon
  • Oli d'oliva

2 racions

ElaboraciĂł

En una paella amb oli d'oliva, fregim: els porros tallats en rodelles molt fines, i la barreja de bolets.
Quan ĂŠs cuit, ho picolem amb el ganivet, i omplim els vol-au-vents, amb aquesta barreja.
Tot seguit, posem una rodella de fua damunt de cada vol-au-vent, i ho posem en el forn a 180Âş, fins que el fua s'ha desfet una mica. En el moment de treure-ho a taula, posem una mica de sal maldon, i un rajolĂ­ d'oli d'oliva, damunt, i !! bon profit !!.

40min


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Vol-au-vents, de bolets, porros, i fua,( mi-cuit dĂ nec )

Enllaça aquesta recepta:

1902 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!