Col-i-flor gratinada, amb bolets i pernil

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una col-i-flor, mitjana
  • Un pot de barreja de bolets
  • Sis talls de pernil salat
  • Formatge ratllat
  • Mantega
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Aigua
  • Sala Aurora,( beixamel, amb un punt de tomàquet fregit)
  • Una ceba picolada

4 racions

Utensilis

Quatre cassoletes de terrissa, de mida més gran que les de crema catalana.

Elaboració

Primer de tot, netegem la col-i-flor, i la tallem en botonets.
Tot seguit, la posem a bullir, en aigua i sal. Quan està al " dente ", l'escorrem i la distribuim en les cassoletes, i ho reservem.
A part, en una paella amb oli d'oliva, fregim: la ceba, i els bolets, una mica picolats amb l'ajud d'un ganivet. Quan tot plegat és cuit, afegim el pernil picolat, donem unes voltes, i ho traiem del foc. Posem aquesta barreja pel damunt de la col-i-flor, ho cobrim amb la salsa Aurora, ho espolsem amb formatge ratllat, i hi afegim un punt de mantega.
Tot seguit, ho gratinem en el forn a 180º, i quan el formatge és rós, ja ho podrem treure, i servir a taula amb un plat a sota la cassoleta, per tal de no cremar-se.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1314 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: